Zachte kaas

 

Een must voor je heerlijke kaasschotel: de nieuwe kazen van Pur Natur


Pur Natur Fleurie 250g

Pur Natur Fleurie 250g

De Pur Natur Fleurie heeft een witte korst, een subtiele geur van houtgewas en een smeuïge en romige textuur met een lichte en frisse smaak. Dankzij de soepele en smeuïge structuur smelt hij in de mond. Maar wat de kaas echt uniek maakt is toch vooral zijn eenvoud. Een romige lichte melksmaak en een subtiele toets van champignons.


Pur Natur Greek style 200g

1903

De Pur Natur Greek style heeft een fijne gekleurde korst, een iets scherpere geur en smaak en een zeer smeuïge textuur. De kaas is vervaardigd met de typische Pur Natur Greek style-yoghurtculturen, heeft een uitgesproken verfijnde smaak en een lichtzurig aroma.


Pur Natur Munster 200g

Pur Natur Munster 200g

Dit uitzonderlijke product van méér dan 12 eeuwen oud wordt gemaakt met respect voor de werkwijze van de BOB (beschermde oorsprongsbenaming). Kaasmakers geven dit voortreffelijke recept al 3 generaties door.
De biomelk die wordt gebruikt voor deze heerlijke kaas wordt opgehaald in zorgvuldig geselecteerde boerderijen in de Vogezen. De kaas krijgt een ‘persoonlijke’ en ‘individuele’ behandeling want tijdens de rijping in de kelder wordt de kaas om de 3 dagen omgedraaid en met de hand ingewreven. Dankzij deze uitzonderlijke zorg verkrijgt de kaas zijn knappe oranje kleur en kenmerkende appetijtelijke smaak.